Logo van michel de letter

Wij graveren naamplaten in vele soorten materiaal en in elk formaat.
Michel de Letter voor al uw graveerwerk en freeswerk zoals naamplaten, naambadges, belplaten etc.
Computergestuurd graveren van uw naamplaat, ook eigen ontwerp mogelijk.

Hieronder een overzicht van naamplaten van o.a. kunststof, aluminium, RVS en messing.


    Messing


    Koperkleurig


Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor deurnaamplaatjes, naamplaten, naambadges, huisnummers en graveren in aangeleverde voorwerpen.
Ook uw eigen ontwerp aanleveren is mogelijk. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte.

********** Naamplaten in diverse materialen zoals perspex, plexiglas, trespa, aluminium, messing, roestvast staal, emaille en glas. **********

Bij Michel de Letter kunt u terecht voor al uw naamborden maar ook voor huisnummerborden en bedrijfs naamplaten. Heeft u een eigen ontwerp voor uw naamplaat of wilt u een naamplaat gecombineerd met huisnummer dan graveren wij dat ook.
De hierboven afgebeelde naamplaten zijn voorbeelden van de meest voorkomende materialen maar wij kunnen elk formaat naamplaat graveren in diverse materiaalsoorten als messing, kunststof, aluminium en Roestvaststaal, RVS, Roestvrijstaal, hout enz..
Wij zijn gevestigd in Amsterdam maar leveren en monteren ook in Zaandam, Amstelveen, hoofddorp, Haarlem, Alkmaar en de rest van Nederland.

Stuur ons een e-mail of bel en vraag naar Moniek de Letter of Michel de Letter dan krijgt u geheel vrijblijvend een prijs of en advies voor uw naamplaat of gevelbord.

HOME terug
© 2021 Michel de Letter Amsterdam naamplaten@micheldeletter.nl